Iceland Nourishing Watery Cream

Ky krem për rrudhat i tipit xhel përmban 52.8% ujë akullnajor Islandez dhe ekstrakt Alpenrose për të rritur elasticitetin e lëkurës dhe për ta mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar deri në 72 orë. Një krem ujor freskues që siguron 72 orë lagështi dhe shpërndan plotë lëndë ushqyese në lëkurë.

Lloji i lëkurës: Për të gjitha llojet e lëkurës, për lëkurë të thatë

  ... people are viewing this right now

  Share

Ky krem për rrudhat i tipit xhel përmban 52.8% ujë akullnajor Islandez dhe ekstrakt Alpenrose për të rritur elasticitetin e lëkurës dhe për ta mbajtur lëkurën tuaj të hidratuar deri në 72 orë. Një krem ujor freskues që siguron 72 orë lagështi dhe shpërndan plotë lëndë ushqyese në lëkurë.

Lloji i lëkurës: Për të gjitha llojet e lëkurës, për lëkurë të thatë

 

This gel-type wrinkle-care cream contains 52.8% Icelandic glacial water and Alpenrose extract to enhance skin’s elasticity and keep your skin moisturized up to 72 hours. A refreshing watery cream that contains Icelandic glacier water and Rhododendron Ferrugineum extract providing 72 hours of moisture and delivering bursts of nutrients.

Skin type: All skin types, dry

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories