Jeju Sparkling Foam Cleanser (300ml)

2,500 L

Pastruesi me shkumë Jeju Sparkling Foam është një pastrues fytyre që përmban ujë burimi të nxehtë karbonik nga Jeju Island që ka minerale për ta lënë lëkurën të pastër dhe plot hidratim. Ky pastrues largon papastërtitë, tualetin dhe sebumin e tepërt nga lëkura teksa lëkura ushqyehet me ekstraktin e acidit karbonik të farës së rrushit dhe vajin e lules camellia. Ka një ndjesi të butë në prekje dhe e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave dhe përdorimin në cdo orë të ditës.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Pastruesi me shkumë Jeju Sparkling Foam është një pastrues fytyre që përmban ujë burimi të nxehtë karbonik nga Jeju Island që ka minerale për ta lënë lëkurën të pastër dhe plot hidratim. Ky pastrues largon papastërtitë, tualetin dhe sebumin e tepërt nga lëkura teksa lëkura ushqyehet me ekstraktin e acidit karbonik të farës së rrushit dhe vajin e lules camellia. Ka një ndjesi të butë në prekje dhe e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave dhe përdorimin në cdo orë të ditës.

Jeju Sparkling Foam Cleanser is a facial foam cleanser that contains carbonic hot spring water from Jeju Island that has minerals to leave skin clean and moisturized. This cleanser removes impurities, makeup, and excess sebum from skin while the skin is still nourished with carbonic acid grapeseed flower extract and camellia oil. Creamy like texture suitable for all skin types and day or night time use.

 

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories