J&M Herbal Massage Ointment 50ml

1,900 L

  • Me ekstrakte shumë të përqendruara bimor: Withania Somnifera, Laurus Nobilis, Hamamelis Virginiana dhe Inula Helenium
  • Promovon shërimin dhe lehtësimin e muskujve dhe nyjeve të fryra, si dhe dhimbjeve të muskujve dhe shpinës.
  • Qetëson dhe ul dhimbjet
  • E shkëlqyeshme për ushtarët dhe atletët
  • Pomada perfekte për të gjitha llojet e lëkurës

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

JOINT AND MUSCLE PAINS

  • Highly concentrated herbal extract: Withania Somnifera, Laurus Nobilis, Hamamelis Virginiana, and Inula Helenium
  • Promotes healing and relief of inflamed muscles & joints as well as muscles and back pains.
  • Soothes and calms
  • Great for soldiers and athletes
  • The perfect ointment for all skin types
Categories: , , Tag: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories