Kids – Herbal Shampoo 500 ml

2,100 L

  • Pastron dhe ushqen butësisht lëkurën e kokës dhe flokët e llojit tuaj
  • Forcon rrënjët e flokëve dhe mbron lëkurën e kokës së fëmijës suaj
  • Përbërësit aktivë eleminojnë sebumin e tepërt
  • Shampoja ndihmon për të mbajtur shkëlqimin dhe volumin natyral të flokëve
  • Përmban 70% ekstrakte rozmarine dhe dafine

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
  • Gently cleanses & nourishes your kind’s scalp and hair
  • Strengthens hair roots & protects your kid’s scalp
  • The active ingredients eliminate excess sebum
  • The shampoo helps to keep the hair’s natural shine and volume
  • Contains 70% Rosemary and Bay Laurel extracts
Categories: , ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories