Moist Angel Lip Balm (Plumping) 01 Envy Red

Përmban vaj trëndafili dhe vaj të farës së kumbullës për të ushqyer dhe fryrë buzët. Mbulon buzët tuaja me një teksturë të ngjashme me karamelin për të përmirësuar ngjyrat e tyre natyrale.

  ... people are viewing this right now

  Share

Përmban vaj trëndafili dhe vaj të farës së kumbullës për të ushqyer dhe fryrë buzët. Mbulon buzët tuaja me një teksturë të ngjashme me karamelin për të përmirësuar ngjyrat e tyre natyrale.

 

Contains Rosehip Oil and Plum Seed Oil to nourish and plump up your lips. Coats your lips with a caramel-like texture to improve their natural colors.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories