Nose ease – Nose Herbal Oil 10ml

800 L

 • Promovon shërimin dhe lehtësimin e simptomave të ftohjes dhe hundëve të mbingarkuara
 • I lehtë për t’u përdorur
 • Siguri e lartë për foshnjat dhe fëmijët e vegjël
 • Promovon lehtësimin e hundëve të mbingarkuara
 • Për përdorim të përditshëm

Përbërësit Aktivë:

 • 100% vajra bimorë, eukalipt, mente dhe vaj nenexhiku

Mënyra e përdorimit:

 • Vendoseni në hundë disa herë në ditë, sipas nevojës. Gjithashtu mund të masazhohet në gjoks dhe shpatulla për lehtësimin e simptomave të ftohjes.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Promotes healing and relief of cold symptoms and congested noses
 • Easy to use
 • High safety profile for babies and toddlers
 • Nose Ease promotes relief of congested noses.
 • For daily use

Active Ingredients

 • 100% herbal oils: Eucalyptus, Peppermint and Hyssop oil

How to Use

 • Apply directly on the nose several times a day, as needed. May also be massaged on chest and shoulder blades for relief of cold symptoms.
Categories: , ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories