Polynesia Lagoon Water Hydro Cream

1,700 L

Linja Polynesia Lagoon së Nature Republic rrit mbajtjen e lagështisë. E bërë me ujë të lagunave të Polinezisë, kjo linjë është e shkëlqyeshme për hidratimin e lëkurës duke e lënë atë të butë dhe të lëmuar. Për të gjitha llojet e lëkurës. Hidraton dhe qetëson lëkurën e irrituar. Pas aplikimit të Polynesia Lagoon Water Essence, vendosni kremin në fytyrë.

Rradha e përdormit: Polynesia Lagoon Water Hydro Skin – Polynesia Lagoon Water Hydro Emulsion – Polynesia Lagoon Water Hydro Essence – Polynesia Lagoon Water Hydro Cream – Polynesia Lagoon Water Hydro Cream për sytë

Only 4 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Linja Polynesia Lagoon së Nature Republic rrit mbajtjen e lagështisë. E bërë me ujë të lagunave të Polinezisë, kjo linjë është e shkëlqyeshme për hidratimin e lëkurës duke e lënë atë të butë dhe të lëmuar. Për të gjitha llojet e lëkurës. Hidraton dhe qetëson lëkurën e irrituar. Pas aplikimit të Polynesia Lagoon Water Essence, vendosni kremin në fytyrë.

Rradha e përdormit: Polynesia Lagoon Water Hydro Skin – Polynesia Lagoon Water Hydro Emulsion – Polynesia Lagoon Water Hydro Essence – Polynesia Lagoon Water Hydro Cream – Polynesia Lagoon Water Hydro Cream për sytë.

 

Nature Republic’s Polynesia Lagoon line enhances moisture retention. Made with Polynesia Lagoon water, this line is excellent for moisturizing the skin leaving it soft and silky. For all skin types. Moisturizes, hydrates and soothes irritated skin. After applying the Polynesia Lagoon Water Essence, apply the cream onto the face.

Polynesia Lagoon Water Hydro Skin – Polynesia Lagoon Water Hydro Emulsion – Polynesia Lagoon Water Hydro Essence – Polynesia Lagoon Water Hydro Cream – Polynesia Lagoon Water Hydro Eye Cream

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories