Polynesia Lagoon Water Hydro Emulsion

1,600 L

Linja Polynesia Lagoon për hidratimin aktiv të lëkurës dhe mbajtjen e një ekuilibri optimal të lagështisë në shtresat e thella të epidermës. Përmban kompleksin e ujit të patentuar nga laguna Polineziane 1800mg (MD101), ekstrakt të gjetheve të hibiscusit, vaj mustarde abisinas, vaj mango, kolagjen të tretshëm, ekstrakt të rrënjës së rodheve, ekstrakt kërpudhash Phellinus Linteus. Ky emulsion siguron hidratues dhe ushqyes të pasur të lëkurës dhe qetëson lëkurën e irrituar. Linja rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të dehidratuar, por është gjithashtu e përshtatshme për lëkurën e kombinuar. Emulsioni mbështet grupin optimal të lëndëve ushqyese në lëkurë për vetë-rimbushjen e energjisë jetësore të qelizave të lëkurës dhe forcon pengesën mbrojtëse ndaj faktorëve të jashtëm agresivë. Pasi të keni vendosur tonerin e Polynesia Lagoon, vendosni kremin në fytyrë.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Linja Polynesia Lagoon për hidratimin aktiv të lëkurës dhe mbajtjen e një ekuilibri optimal të lagështisë në shtresat e thella të epidermës. Përmban kompleksin e ujit të patentuar nga laguna Polineziane 1800mg (MD101), ekstrakt të gjetheve të hibiscusit, vaj mustarde abisinas, vaj mango, kolagjen të tretshëm, ekstrakt të rrënjës së rodheve, ekstrakt kërpudhash Phellinus Linteus. Ky emulsion siguron hidratues dhe ushqyes të pasur të lëkurës dhe qetëson lëkurën e irrituar. Linja rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të dehidratuar, por është gjithashtu e përshtatshme për lëkurën e kombinuar. Emulsioni mbështet grupin optimal të lëndëve ushqyese në lëkurë për vetë-rimbushjen e energjisë jetësore të qelizave të lëkurës dhe forcon pengesën mbrojtëse ndaj faktorëve të jashtëm agresivë. Pasi të keni vendosur tonerin e Polynesia Lagoon, vendosni kremin në fytyrë.

 

Polynesia Lagoon line for active moisturizing of the skin and maintaining an optimal moisture balance in the deep layers of the epidermis. It contains the patented water complex from the Polynesian lagoon 1800mg (MD101), extract of hibiscus leaves, Abyssinian mustard oil, mango oil, soluble collagen, burdock root extract, mushroom extract Phellinus Linteus. This emulsion provides the rich moisturizing and nourishing of the skin, strengthens moisture retention and soothes irritated skin. The line is recommended for dry and dehydrated skin, but it’s also suitable for the combination skin. The emulsion supports the optimal set of nutrients in the skin for self-replenishment of vital energy of skin cells and strengthens the protective barrier against external aggressive factors. After applying the Polynesia Lagoon Water Toner, apply the cream onto the face.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories