Pregnant – Body Lotion 150ml

1,700 L

 • Siguroni elasticitet dhe rrit zhdërvjelltësinë e lëkurës
 • Zbut dhe hidraton lëkurën
 • Anti-bakterial, anti-inflamator
 • Qetëson dhe shëron lëkurën e dëmtuar, të kuqe dhe të irrituar të shkaktuar nga lëkura e thatë dhe e çarë
 • Ripërtërit lëkurën
 • I krijuar posaçërisht për gratë shtatzëna, ndihmon në rehabilitimin e lëkurës dhe e mbron atë nga thatësia, skuqja, kruajtja dhe acarimet. E pasur me fitosterole të njohura mirë për efektet e tyre anti-inflamatore, mbron lëkurën e brishtë, ndërsa acidet yndyrore e zbutin dhe e hidratojnë atë.
 • I mirë për të gjitha llojet e lëkurës; Për përdorim të përditshëm

Përbërës aktivë:

 • 74% ekstrakt poligoni, i pasuruar me vajra të pastër: jojoba, avokado dhe embrion gruri

Mënyra e përdorimit:

 • Vendosni një sasi të madhe locioni trupi në trup dhe masazhojeni derisa të përthithet plotësisht në lëkurë.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Provide elasticity and enhances the suppleness of the skin
 • Softens and moisturizes the skin
 • Anti-bacterial, anti-inflammatory
 • Calms and soothes damaged, red and irritated skin caused by dry/cracked skin
 • Restores and rehabilitates skin
 • The Polygonum extract and herbal pure oils based Body Lotion especially developed for pregnant women helps rehabilitate the skin and protects it from dryness, redness, itchiness and irritations. Rich with phytosterols well known for their anti-inflammatory effects, it protects fragile skin while essential fatty acids softens and moisturizes it.
 • Good for all skin types; For daily use

Active Ingredients

 • 74% Polygonum extract, Enriched with pure oils: jojoba, avocado & wheat germ

How to Use

 • Apply a generous amount of body lotion on the body and massage until fully absorbed into the skin.
Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories