Pregnant – Nipple Cream 50 ml

2,100 L

 • Qetëson dhe shëron lëkurën rreth thithkave
 • Hidraton lëkurën delikate dhe parandalon tharjet, acarimet dhe çarjet
 • Mbron dhe përmirëson lëkurën e dëmtuar
 • Ndihmon në zbutjen dhe parandalimin e thatësisë dhe acarimit rreth thithkave të grave shtatëzëna. E pasur me Flavonoide, Vitaminë C dhe antioksidant
 • Poligonumi zvogëlon dhimbjen, ndihmon në shërimin e plagëve dhe rehabiliton lëkurën e dëmtuar
 • Vajrat natyrorë aktivë lagin lëkurën delikate dhe parandalojnë tharjen dhe acarimet
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës; Për përdorim të përditshëm

Përbërësit Aktivë:

 • Kombinim i ekstrakteve të larta bimore: Poligonumi, Salvia, Artemisia & Myrtus, gjalpë shea, vaj avokado dhe vaj gruri

Mënyra e përdorimit:

 • Vendosni butësisht kremin në të gjithë zonën e thithkës derisa të përthithet plotësisht. Të vendoset pas çdo dhënje gjiri. Fshijeni kremin para se të jepni sërisht gji.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Calms and soothes the skin around the nipples
 • Moisturizes delicate skin and prevents dryness, irritation and cracks
 • Protects and rehabilitates damaged skin
 • The Polygonum Nipple Gel helps soothe, soften and prevent dryness and irritation around nursing women nipples. Rich in Flavonoids, Vitamin C and Antioxidant, the Polygonum is known to reduce pain, help healing wounds and rehabilitate damaged skin. The active natural oils moisturize the delicate skin and prevent dryness and irritation.
 • Good for all skin types; For daily use

Active Ingredients

 • High herbal extracts combination: Polygonum, Salvia, Artemisia & Myrtus, enriched with shea butter, avocado & wheat germ oils

How to Use

 • Gently apply cream to entire nipple area until fully absorbed. To be after every breastfeeding. Wipe nipples before nursing.
Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories