Provence Air Skin Fit One Day Lasting Foundation Cushion Y25 Golden Beige

2,600 L

Një produkt multfunksional: Zbardhues + Anti-rrudhë + Bllokues UV (SPF50+ PA+++). Është një fondatinë më trajtë cushion me jetëgjatësi 24 orëshe për t’ju lejuar ta përdorni në çdo kohë dhe kudo. Me ngjitje të fuqishme, përfundim ultra i përshtatshëm për t’ju lejuar ta aplikoni ashtu siç përshtatet në fytyrën tuaj pa u fshirë lehtësisht.

Only 6 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një produkt multfunksional: Zbardhues + Anti-rrudhë + Bllokues UV (SPF50+ PA+++). Është një fondatinë më trajtë cushion me jetëgjatësi 24 orëshe për t’ju lejuar ta përdorni në çdo kohë dhe kudo. Me ngjitje të fuqishme, përfundim ultra i përshtatshëm për t’ju lejuar ta aplikoni ashtu siç përshtatet në fytyrën tuaj pa u fshirë lehtësisht.

 

A tri-functional product: Whitening + Anti-wrinkle + UV blocking (SPF50+ PA+++). It is 24-hours long lasting cushion foundation pack to let you use anytime, anywhere. With powerful adherence, ultra-fit finish to let you apply as it fit to your face curving without smudge.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories