Provence Air Skin Fit Pact 02 Natural Beige

2,900 L

Pakti pluhur me teksturë të lehtë ofron mbulim afatgjatë me mbrojtje nga rrezet ultraviolet. Pluhuri zbardhë kompleksin e lëkurës dhe ofron mbrojtje kundër diellit (SPF10). Aplikoni një sasi të përshtatshme në lëkurë në mënyrë të barabartë.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Pakti pluhur me teksturë të lehtë ofron mbulim afatgjatë me mbrojtje nga rrezet ultraviolet. Pluhuri zbardhë kompleksin e lëkurës dhe ofron mbrojtje kundër diellit (SPF10). Aplikoni një sasi të përshtatshme në lëkurë në mënyrë të barabartë.

 

Light textured powder pact provides long lasting coverage with UV protection. The powder brightens skin complex and has sunscreen protection (SPF10). Apply an appropriate amount to the skin evenly.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories