Provence Smart-Barrier Cushion 03 Warm Beige SPF50+ PA++++

2,900 L

Cushion Foundation me një formulë të lehtë dhe siguron mbulim të mirë, duke e mbajtur lëkurën të freskët.

Ndihmon që make-up të duket i përsosur dhe i butë. I papërshkueshëm nga djersa, i papërshkueshëm nga vaji, edhe në mot të nxehtë.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Cushion Foundation me një formulë të lehtë dhe siguron mbulim të mirë, duke e mbajtur lëkurën të freskët.

Ndihmon që make-up të duket i përsosur dhe i butë. I papërshkueshëm nga djersa, i papërshkueshëm nga vaji, edhe në mot të nxehtë.

Cushion Foundation with a light formula and provides good coverage, keeping skin fresh. Helps make-up look flawless and smooth.

Sweat-proof, oil-proof, even in hot weather.

Category:  Tag: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories