Pure Cherry Blossom Glowing Emulsion

950 L

Një locion qetësues për fytyrën me një formulë në trajtë xheli të holluar i bërë me ekstraktin e luleve të qershive japoneze (10,000 ppm), niacinamide dhe vajin e farës Camellia. Ekstrakti i luleve të qershisë siguron hidratim të menjëhershëm dhe përfitime qetësuese, vaji i farës Camellia jep një burim natyral të antioksidantëve dhe vitaminave për të promovuar shëndetin dhe vitalitetin e lëkurës dhe niacinamidet mbrojnë lëkurën nga agresorët mjedisorë dhe zvogëlon shfaqjen e poreve të mëdha ose të bllokuara. E përshtashme për lëkurën e thatë dhe të ndjeshme. Formula jep hidratim të thellë pa një ndjesi ngjitëse. Ndriçon dhe forcon barrierën e lëkurës.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një locion qetësues për fytyrën me një formulë në trajtë xheli të holluar i bërë me ekstraktin e luleve të qershive japoneze (10,000 ppm), niacinamide dhe vajin e farës Camellia. Ekstrakti i luleve të qershisë siguron hidratim të menjëhershëm dhe përfitime qetësuese, vaji i farës Camellia jep një burim natyral të antioksidantëve dhe vitaminave për të promovuar shëndetin dhe vitalitetin e lëkurës dhe niacinamidet mbrojnë lëkurën nga agresorët mjedisorë dhe zvogëlon shfaqjen e poreve të mëdha ose të bllokuara. E përshtashme për lëkurën e thatë dhe të ndjeshme. Formula jep hidratim të thellë pa një ndjesi ngjitëse. Ndriçon dhe forcon barrierën e lëkurës.

A soothing face lotion with watery gel texture made with Pure Cherry Blossom extract (10,000 ppm), niacinamide, and camellia seed oil. The Cherry Blossom extract provides instant hydration and soothing benefits, Camellia seed oil delivers a natural source of antioxidants and vitamins to promote skin health and vitality and Niacinamide protect skin from environmental aggressors and reduce the appearance of large or clogged pores. For dry, dull and sensitive skin. Lightweight texture delivers deep hydration without a sticky residue. Brightens and strengthens the skin barrier.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories