Pure Cherry Blossom Glowing Toner

950 L

Një toner i butë hidratues në trajtë xheli, i bërë me ekstrakt të pastër të qershive japoneze (10000 ppm), niacinamide dhe vaj të farës së lules Camellia. Ekstrakti i luleve të qershisë siguron hidratim të menjëhershëm dhe përfitime qetësuese, vaji i farës Camellia jep një burim natyral të antioksidantëve dhe vitaminave për të promovuar shëndetin dhe vitalitetin e lëkurës dhe niacinamidet mbrojnë lëkurën nga agresorët mjedisorë dhe zvogëlon shfaqjen e poreve të mëdha ose të bllokuara. E përshtashme për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. Formula jep hidratim të thellë pa një ndjesi ngjitëse. Pastron lëkurën dhe i jep shkëlqim.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një toner i butë hidratues në trajtë xheli, i bërë me ekstrakt të pastër të qershive japoneze (10000 ppm), niacinamide dhe vaj të farës së lules Camellia. Ekstrakti i luleve të qershisë siguron hidratim të menjëhershëm dhe përfitime qetësuese, vaji i farës Camellia jep një burim natyral të antioksidantëve dhe vitaminave për të promovuar shëndetin dhe vitalitetin e lëkurës dhe niacinamidet mbrojnë lëkurën nga agresorët mjedisorë dhe zvogëlon shfaqjen e poreve të mëdha ose të bllokuara. E përshtashme për lëkurë të thatë dhe të ndjeshme. Formula jep hidratim të thellë pa një ndjesi ngjitëse. Pastron lëkurën dhe i jep shkëlqim.

A gentle gel type moisturizing toner made with Pure Cherry Blossom extract (10,000 ppm), niacinamide, and camellia seed oil. The Cherry Blossom extract provides instant hydration and soothing benefits, Camellia seed oil delivers a natural source of antioxidants and vitamins to promote skin health and vitality and Niacinamide protect skin from environmental aggressors and reduce the appearance of large or clogged pores. For dry, dull and sensitive skin. Make skin look clear and bright.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories