Real Comforting Hyaluronic Acid Water Toner

3,000 L

Një toner freskues i bërë me 3 lloje të ndryshme të acidit hialuronik që ndërtojnë një pengesë mbrojtëse rreth lëkurës për ta mbajtur atë të hidratuar, elastike dhe të mbrojtur nga agresorët mjedisorë. Ky toner ka një pH 5-6 për të promovuar një ekuilibër të shëndetshëm të pH të lëkurës. Struktura e saj e freskët ujore lejon aplikim të butë në lëkurë pa ndjesi ngjitëse. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme dhe mund të përdoret me vajra esencial dhe përbërës të tjerë të butë. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë.

Only 2 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një toner freskues i bërë me 3 lloje të ndryshme të acidit hialuronik që ndërtojnë një pengesë mbrojtëse rreth lëkurës për ta mbajtur atë të hidratuar, elastike dhe të mbrojtur nga agresorët mjedisorë. Ky toner ka një pH 5-6 për të promovuar një ekuilibër të shëndetshëm të pH të lëkurës. Struktura e saj e freskët ujore lejon aplikim të butë në lëkurë pa ndjesi ngjitëse. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme dhe mund të përdoret me vajra esencial dhe përbërës të tjerë të butë. I përshtatshëm për lëkurë të ndjeshme dhe të thatë.

 

A refreshing toner made with 3 different types of hyaluronic acid that build a protective barrier around skin to keep it hydrated, supple, and protected against environmental aggressors. This toner has a pH 5-6 to promote a healthy skin pH balance. Its fresh watery texture allows smooth application to skin without sticky feeling. It is suitable for sensitive skin to use with naturally-derived essential oil and mild ingredients. Suitable for sensitive and dry skin.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories