Real Nature Avocado Mask Sheet

200 L

Maska ofron një përmirësim të ushqyerjes së lëkurës tuaj nga avokado meksikane. Përmban 23 mg ekstrat avokado dhe hidraton lëkurën e thatë. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

  ... people are viewing this right now

  Share

Maska ofron një përmirësim të ushqyerjes së lëkurës tuaj nga avokado meksikane. Përmban 23 mg ekstrat avokado dhe hidraton lëkurën e thatë. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

The mask provides a nutrition enhancement to your skin from Mexico Avocado. It contains 23mg of avocado fruit extract and moisturizes dry skin. Natural- derived cellulose sheets obtained from eucalyptus wood and cotton adhere closely to the skin and transfer highly concentrated essence to the skin. The layers store moisture and nourishing essence.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories