Real Nature Bamboo Mask Sheet

200 L

Maska përmban 23 mg ekstrakt hidratues Bambusa Vulgaris, në mënyrë që lëkura e ashpër të jetë e pastër dhe e lagur. Ekstrakti i bambusë forcon ekuilibrin e niveleve të hidratimit së lëkurës. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

  ... people are viewing this right now

  Share

Maska përmban 23 mg ekstrakt hidratues Bambusa Vulgaris, në mënyrë që lëkura e ashpër të jetë e pastër dhe e lagur. Ekstrakti i bambusë forcon ekuilibrin e niveleve të hidratimit së lëkurës. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

The mask sheet contains 23 mg of moisture-rich Bambusa Vulgaris extract, so that rough skin is clear and moist. The bamboo extract reinforces the skin’s moisture balance. Natural- derived cellulose sheets obtained from eucalyptus wood and cotton adhere closely to the skin and transfer highly concentrated essence to the skin. The layers store moisture and nourishing essence.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories