Real Nature Green Tea Mask Sheet

200 L

Maska është bërë nga ekstrakt i farës së çajit jeshil (23mg) për një hidratim të pasur dhe një lëkurë të freskët. Çaji jeshil Bosung i jep një furnizim me ujë të freskët lëkurës së lodhur. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

  ... people are viewing this right now

  Share

Maska është bërë nga ekstrakt i farës së çajit jeshil (23mg) për një hidratim të pasur dhe një lëkurë të freskët. Çaji jeshil Bosung i jep një furnizim me ujë të freskët lëkurës së lodhur. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

The mask is made out of 23mg green tea seed extract for a rich moisture and a refreshed skin. Bosung green tea gives a fresh water supply to dull skin. Natural- derived cellulose sheets obtained from eucalyptus wood and cotton adhere closely to the skin and transfer highly concentrated essence to the skin. The layers store moisture and nourishing essence.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories