Real Nature Olive Mask Sheet

200 L

23mg ekstrakt ulliri ushqen lëkurën, në mënyrë që të keni një teksturë të fortë dhe me shkëlqim të lëkurës. Maska e bën lëkurën të lëmuar dhe e mbush plot me ushqyes. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

  ... people are viewing this right now

  Share

23mg ekstrakt ulliri ushqen lëkurën, në mënyrë që të keni një teksturë të fortë dhe me shkëlqim të lëkurës. Maska e bën lëkurën të lëmuar dhe e mbush plot me ushqyes. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

The 23mg of olive extract nourishes the skin, so you can have a firm and glossy skin texture. The mask sheet makes the skin sleek with full nourishment. Natural-derived cellulose sheets obtained from eucalyptus wood and cotton adhere closely to the skin and transfer highly concentrated essence to the skin. The layers store moisture and nourishing essence.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories