Real Nature Orange Mask Sheet

200 L

Përmban 23mg ekstrakt portokalli për një shkëlqim të pastër dhe të shëndetshëm të lëkurës. Ekstrakti ndihmon në rafinimin e toneve të lodhura dhe pa gjallëri të lëkurës. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

  ... people are viewing this right now

  Share

Përmban 23mg ekstrakt portokalli për një shkëlqim të pastër dhe të shëndetshëm të lëkurës. Ekstrakti ndihmon në rafinimin e toneve të lodhura dhe pa gjallëri të lëkurës. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

Contains 23mg of orange extract for a clear and healthy glow on dull skin. The extract helps refine dull skin tones. Natural- derived cellulose sheets obtained from eucalyptus wood and cotton adhere closely to the skin and transfer highly concentrated essence to the skin. The layers store moisture and nourishing essence.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories