Real Nature Tea Tree Mask Sheet

2.00

Te kjo maskë përdorim vajin e gjetheve të pemës së çajit për kujdesin ndaj poreve dhe ekstraktin qetësuestë gjetheve të pemës së çajit për të zbutur lëkurën tuaj. Maska përmban 23 mg ekstrakt të gjetheve të pemës së çajit dhe 1.61mg vaj gjethe të pemës së çajit. Maska zbut lëkurën dhe e bën atë më rrezatuese. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Te kjo maskë përdorim vajin e gjetheve të pemës së çajit për kujdesin ndaj poreve dhe ekstraktin qetësuestë gjetheve të pemës së çajit për të zbutur lëkurën tuaj. Maska përmban 23 mg ekstrakt të gjetheve të pemës së çajit dhe 1.61mg vaj gjethe të pemës së çajit. Maska zbut lëkurën dhe e bën atë më rrezatuese. Fletët e celulozës me prejardhje natyrore, të marra nga druri eukalipt dhe pambuku, ngjiten ngushtë në lëkurë dhe transferojnë në mënyrë të përqendruar esencën në lëkurë. Shtresat ruajnë lagështinë dhe esencën ushqyese.

Here we use tea tree leaf oil for pore care and soothing tea tree leaves extract to smooth your skin. It contains 23 mg of tea tree leaf extract and 1.61mg of tea tree leaf oil. The mask soothes the skin and makes it more radiant. Natural- derived cellulose sheets obtained from eucalyptus wood and cotton adhere closely to the skin and transfer highly concentrated essence to the skin. The layers store moisture and nourishing essence.

 

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Real Nature Tea Tree Mask Sheet”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories