Real Squeeze Aloe Vera Toner

2,250 L

Një toner hidratues i bërë me aloe vera Kaliforniane për lëkurë të hidratuar, të lëmuar dhe fleksible. Toneri i ujshëm aplikohet lehtësisht për të hidratuar lëkurën dhe formon një membranë hidratuese në sipërfaqen për të ruajture lagështinë e aplikuar. Toner me bazë aloe që tonifikon dhe hidraton në mënyrë efektive fytyrën duke përdorur vetitë e përbërësve të tij natyral. Vitaminat nga Aloe Vera si vitamina E, C dhe minerale të tjera e mbajnë lëkurën të lagur dhe mbrojnë nga rrezet UV. Freski e menjëhershme pa paraben, talk, materiale shtazore, vaj mineral ose ngjyra artificiale. Ideale për lëkurë normale ose të thatë.

Only 1 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një toner hidratues i bërë me aloe vera Kaliforniane për lëkurë të hidratuar, të lëmuar dhe fleksible. Toneri i ujshëm aplikohet lehtësisht për të hidratuar lëkurën dhe formon një membranë hidratuese në sipërfaqen për të ruajture lagështinë e aplikuar. Toner me bazë aloe që tonifikon dhe hidraton në mënyrë efektive fytyrën duke përdorur vetitë e përbërësve të tij natyral. Vitaminat nga Aloe Vera si vitamina E, C dhe minerale të tjera e mbajnë lëkurën të lagur dhe mbrojnë nga rrezet UV. Freski e menjëhershme pa paraben, talk, materiale shtazore, vaj mineral ose ngjyra artificiale. Ideale për lëkurë normale ose të thatë.

A moisturizing toner made with California grown aloe vera for hydrated, supple, and smooth skin. The water type toner is applied smoothly to the skin to moisturize the skin, and it forms a moisturizing membrane on the skin surface to hold the moisture supplied. Aloe based toner that effectively tones and moisturizes the face using its natural ingredient based properties. The vitamins from Aloe Vera such as vitamin E, C and other minerals keep the skin moisturized and protect against UV rays. Instant cooling effect with no paraben, talc, animal materials, mineral oil or artificial dyes. Ideal for normal to dry skin type.

 

Category:  Tags: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories