Rosemary Conditioner 500 ml

1,600 L

 • Përmirëson flokët e ashpër dhe të thatë
 • I bën flokët të lehtë për tu krehur
 • Zbut flokët, duke i lënë të mëndafshtë, me shkëlqim dhe të shëndetshëm
 • Jep një pamje natyrale dhe i mban flokët të lëmuar
 • Ushqen dhe forcon flokët
 • Përmban 95% ekstrakte rozmarine

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share
 • Enhances dull and dry hair
 • Makes the hair easy to comb
 • Softens the hair, leaving it silky, shiny and healthy
 • Gives a natural look and keeps the hair smooth
 • Nourishes and strengthens hair
 • Contains 95% Rosemary extracts
Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories