Shea Butter Steam Cream Fresh

3,200 L

Një krem hidratues i formuluar me gjalpë shea për të ndihmuar lëkurën të ruajë hidratimin. Teknologjia e saj lejon depërtimin më të thellë duke siguruar një rrezatim të lëkurës nga brenda jashtë. Formuluar në mënyrë unike si një xhel për një hidratim të lehtë. Hidratim 48 orësh për fytyrën, trupin dhe duart. I përshtatshëm për shumicën e llojeve të lëkurës, ideal për lëkurë të yndyrshme ose mikse.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një krem hidratues i formuluar me gjalpë shea për të ndihmuar lëkurën të ruajë hidratimin. Teknologjia e saj lejon depërtimin më të thellë duke siguruar një rrezatim të lëkurës nga brenda jashtë. Formuluar në mënyrë unike si një xhel për një hidratim të lehtë. Hidratim 48 orësh për fytyrën, trupin dhe duart. I përshtatshëm për shumicën e llojeve të lëkurës, ideal për lëkurë të yndyrshme ose mikse.

A nourishing moisturizer formulated with rich shea butter to help skin retain moisture. Its steam technology allows for deeper penetration ensuring inside-out radiance. Uniquely formulated as a gel for lightweight hydration. 48 hour lasting moisture for face, body and hands. Suitable for most skin types, ideal for oily or combination skin.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories