Shea Butter Steam Cream Ultra

3,200 L

Një krem hidratues i formuluar me gjalpë shea për të ndihmuar lëkurën të ruajë hidratimin. Teknologjia e saj lejon depërtimin më të thellë duke siguruar një rrezatim të lëkurës nga brenda jashtë. Formuluar në mënyrë unike si një xhel për të mbrojtur ekuilibrin e ujit dhe vajit të lëkurës. Hidratim 48 orësh për fytyrën, trupin dhe duart. I përshtatshëm për lëkurë shumë të thatë.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një krem hidratues i formuluar me gjalpë shea për të ndihmuar lëkurën të ruajë hidratimin. Teknologjia e saj lejon depërtimin më të thellë duke siguruar një rrezatim të lëkurës nga brenda jashtë. Formuluar në mënyrë unike si një xhel për të mbrojtur ekuilibrin e ujit dhe vajit të lëkurës. Hidratim 48 orësh për fytyrën, trupin dhe duart. I përshtatshëm për lëkurë shumë të thatë.

 

A hydrating moisturizer formulated with shea butter to help skin retain moisture. Its steam technology allows for deeper penetration ensuring inside-out radiance. Uniquely formulated as a gel to protect skin’s water-oil balance. 48-hour lasting moisture for face, body and hands. Suitable very dry skin types.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories