Skin Smoothing Body Peeling Mist – Phytoncide

1,100 L

Një sprajt eksfoliant i bërë me ekstrakt phytoncide që tret lëkurën e vdekur teksa e masazhoni. Ky eksfolues në trajtë sprajti është i butë për lëkurën dhe jep përfitime natyrore anti-bakteriale për lëkurë më të pastër.

Lloji i lëkurës: I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës

Si përdoret: Spërkateni në zonat e dëshiruara të trupit dhe masazhoni plotësisht për të hequr lëkurën e vdekur, papastërtitë dhe grumbullimet e tjera. Shpëlajeni në fund me ujë të vakët.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një sprajt eksfoliant i bërë me ekstrakt phytoncide që tret lëkurën e vdekur teksa e masazhoni. Ky eksfolues në trajtë sprajti është i butë për lëkurën dhe jep përfitime natyrore anti-bakteriale për lëkurë më të pastër.

Lloji i lëkurës: I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës

Si përdoret: Spërkateni në zonat e dëshiruara të trupit dhe masazhoni plotësisht për të hequr lëkurën e vdekur, papastërtitë dhe grumbullimet e tjera. Shpëlajeni në fund me ujë të vakët.

 

An exfoliating spray made with phytoncide extract that dissolves dead skin as you massage it through. This spray-type exfoliation is gentle on the skin and delivers natural anti-bacterial benefits for clean skin.

Skin type: All skin types

How to Use: Spray onto desired body areas and massage thoroughly to remove dead skin, dirt, and other build up. Rinse with lukewarm water.

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories