Snail Solution Essence

41.00

Esenca me jargë kërmilli përmban filtrat e sekretimit të kërmijve të nxjerrë nga zona të paprekura natyrore. Kjo e bën lëkurën më të shëndetshme dhe rrezatuese duke siguruar gjallëri për lëkurën e stresuar. Esenca përmban 68% filtrat të jargëve të kërmillit. Përmirëson aftësinë e mbajtjes së ujit të lëkurës dhe e bën teksturën e lëkurës rrezatuese. Përmirëson lëkurën e dëmtuar teksa zbardh dhe zbeh rrudhat. Filtra e sekretimit të kërmillit është efektive në riparimin e shenjave dhe shërimin e çdo lloj njolle të çngjyrosur. I përshtatshëm për përdorim në çdo kohë të ditës për të gjitha llojet e lëkurave.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Esenca me jargë kërmilli përmban filtrat e sekretimit të kërmijve të nxjerrë nga zona të paprekura natyrore. Kjo e bën lëkurën më të shëndetshme dhe rrezatuese duke siguruar gjallëri për lëkurën e stresuar. Esenca përmban 68% filtrat të jargëve të kërmillit. Përmirëson aftësinë e mbajtjes së ujit të lëkurës dhe e bën teksturën e lëkurës rrezatuese. Përmirëson lëkurën e dëmtuar teksa zbardh dhe zbeh rrudhat. Filtra e sekretimit të kërmillit është efektive në riparimin e shenjave dhe shërimin e çdo lloj njolle të çngjyrosur. I përshtatshëm për përdorim në çdo kohë të ditës për të gjitha llojet e lëkurave.

Snail Solution Essence contains snail secretion filtrate extracted from pristine natural areas. It makes the skin healthier and radiant by providing vitality to stressed skin. The essence contains 68% snail mucus filtrate. It improves the skin’s moisture-retention ability and makes the skin texture radiant. Improves damaged skin while brightening the skin and reducing wrinkles. Snail secretion filtrate is effective at repairing scars, healing any sort of discolored or uneven/blemished spots. Suitable for all skin types and any time of day use.

 

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Snail Solution Essence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category: Tag:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories