Snail Solution Homme Emulsion

3,200 L

Emulsioni Snail Solution Homme ndihmon që lëkura të ndjehet e lagur dhe e shëndetshme. Përmban 79% të filtratit të mukusit të kërmillit. Një hidratues dhe ushqyes me cilësi të lartë për një përfundim të lëmuar dhe jo ngjitës. Emulsioni ka efekte ndricuese dhe anti-plakje.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Emulsioni Snail Solution Homme ndihmon që lëkura të ndjehet e lagur dhe e shëndetshme. Përmban 79% të filtratit të mukusit të kërmillit. Një hidratues dhe ushqyes me cilësi të lartë për një përfundim të lëmuar dhe jo ngjitës. Emulsioni ka efekte ndricuese dhe anti-plakje.

 

Our Snail Solution Homme Emulsion helps make skin feel moisturised and healthy looking. Contains 79% of Snail Mucus filtrate. It is moisturising and nourishing with smooth texture and a finish without stickiness. The emulsion has brightening and anti-ageing effects.

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories