Super Aqua Max Moisture Watery Cream

1,800 L

Një krem ultra-hidratues i formuluar për lëkurat e thata për të ekuilibruar nivelet e ph dhe për të dhënë një hidratim qetësues. Një krem i ujshëm jo ngjitës për fytyrën pa një ndjesinë e rëndë kremoze. Përmban ujin oqeanik të thellë 914m të detit Kona në Hawaii i cili menjëherë hidraton lëkurën tuaj me një ndjenjë freskie dhe 33 lloje ekstraktesh detare/bimë deti për të rigjallëruar lëkurën tuaj. Mban hidratimin në lëkurën tuaj deri në 72 orë.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një krem ultra-hidratues i formuluar për lëkurat e thata për të ekuilibruar nivelet e ph dhe për të dhënë një hidratim qetësues. Një krem i ujshëm jo ngjitës për fytyrën pa një ndjesinë e rëndë kremoze. Përmban ujin oqeanik të thellë 914m të detit Kona në Hawaii i cili menjëherë hidraton lëkurën tuaj me një ndjenjë freskie dhe 33 lloje ekstraktesh detare/bimë deti për të rigjallëruar lëkurën tuaj. Mban hidratimin në lëkurën tuaj deri në 72 orë.

An ultra-hydrating cream formulated for dry skin types to balance ph levels and deliver soothing hydration. A non-sticky watery cream for the face without a creamy heavy feel. Contains Kona Hawaii’s 914m deep ocean water which instantly hydrates your skin with a refreshing feeling and 33 kinds of marine extracts/sea plants for revitalizing your skin. Holds moisture in your skin for up to 72 hours.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories