Super Aqua Max Watery Toner 150ml

2,200 L

Një tonik freskues me përbërës me bazë detare që ofrojnë efekt të thellë hidratues. Përmban det të thellë Hawaii Kona 914 metra ujë oqean të thellë. Rrjeti Aqua sherbet mbron lëkurën duke formuar një barrierë lagështie. Përmban Acid Hyaluronik që e mban lëkurën të hidratuar dhe rimbush lëkurën e dehidratuar. Me një teksturë ujore, jo të yndyrshme. Përdoret në paketim miqësor ndaj mjedisit, i cili është i printuar me bojë soje dhe i miratuar nga FSC.

Only 2 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një tonik freskues me përbërës me bazë detare që ofrojnë efekt të thellë hidratues. Përmban det të thellë Hawaii Kona 914 metra ujë oqean të thellë. Rrjeti Aqua sherbet mbron lëkurën duke formuar një barrierë lagështie. Përmban Acid Hyaluronik që e mban lëkurën të hidratuar dhe rimbush lëkurën e dehidratuar. Me një teksturë ujore, jo të yndyrshme. Përdoret në paketim miqësor ndaj mjedisit, i cili është i printuar me bojë soje dhe i miratuar nga FSC.

A refreshing toner with marine based ingredients that provide deep moisturizing effect. Contains deep sea Hawaii Kona 914 meters deep ocean water. Aqua sherbet network protects the skin by forming a moisture barrier. Contains Hyaluronic Acid that keeps the skin moisturized and replenishes dehydrated skin. With a watery, non-greasy texture. Used of eco-friendly packaging, which it is printed with soy ink and approved by FSC.

 

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories