Vitapair C Dark Spot Cream x2

4,100 L

Vitapair C Dark Spot Cream është një krem i lehtë në trajtë  xheli shkëlqyes i pasuruar me ekstrakt limoni Jeju dhe vitaminë C për një fytyrë më të pastër dhe me pamje të shëndetshme. Niacinamide është i pranishëm për të ndihmuar në hiperpigmentimin, ndërsa ekstrakti i cicës dhe acidi hialuronik qetëson dhe hidraton lëkurën.

Si t’a përdorni: Pas pastrimit dhe hapave të tjerë të rutinës tuaj, aplikoni këtë krem si hapin e fundit të rutinës të kujdesit për lëkurën.

Only 9 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Vitapair C Dark Spot Cream është një krem i lehtë në trajtë xheli shkëlqyes i pasuruar me ekstrakt limoni Jeju dhe vitaminë C për një fytyrë më të pastër dhe me pamje të shëndetshme. Niacinamide është i pranishëm për të ndihmuar në hiperpigmentimin, ndërsa ekstrakti i cicës dhe acidi hialuronik qetëson dhe hidraton lëkurën.

Si t’a përdorni: Pas pastrimit dhe hapave të tjerë të rutinës tuaj, aplikoni këtë krem si hapin e fundit të rutinës të kujdesit për lëkurën.

 

Vitapair C Dark Spot Cream is a lightweight brightening cream enriched with Jeju lemon extract and vitamin C for a clearer and healthier-looking complexion. Niacinamide is present to help with hyperpigmentation, while cica extract and hyaluronic acid soothes and hydrates the skin.

How to Use: After cleansing and treatment steps, apply this cream as the last step of your skin care routine.

Categories: ,
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories