Vitapair C Foam Cleanser

1,900 L

Një pastrues shkumoz i pasur me vitamina, përmban limon të freskët Jeju dhe CICA. I shkëlqyeshëm për të ndihmuar në pastrimin e lëkurës për një fytyrë të pastër, të lëmuar dhe vibrante. Përmban 300 ppm ekstrakt limoni jeshil Jeju dhe ekstrakt Centella Asiatica për të hidratuar dhe ndriçuar lëkurën. Ka kaluar testet e irritimit të lëkurës. Shkumë kremoze për të pastruar papastërtitë e lëkurës pa irritim.

Lloji i lëkurës: I përshtatshem për gjitha llojet e lëkurës

 

Only 9 left in stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Një pastrues shkumoz i pasur me vitamina, përmban limon të freskët Jeju dhe CICA. I shkëlqyeshëm për të ndihmuar në pastrimin e lëkurës për një fytyrë të pastër, të lëmuar dhe vibrante. Përmban 300 ppm ekstrakt limoni jeshil Jeju dhe ekstrakt Centella Asiatica për të hidratuar dhe ndriçuar lëkurën. Ka kaluar testet e irritimit të lëkurës. Shkumë kremoze për të pastruar papastërtitë e lëkurës pa irritim.

Lloji i lëkurës: I përshtatshem për gjitha llojet e lëkurës

 

A vitamin-rich foam cleanser made with fresh Jeju Lemon and CICA. Great to help cleanse skin for a clean, smooth, and vibrant finish. Contains 300ppm Jeju Green Lemon Extract and Centella Asiatica Extract to moisturize and brighten skin. Skin Irritation Test completed. Lathers into creamy foam to cleanse away skin impurities without irritation.

Skin type: All skin types

Category: 
My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories