X-Toosh Herbal Insect Repellent Spray 100 ml

2,100 L

Spraj aromatik kundër insekteve, me bazë vajra aromatik bimor. Me vajra eukalipti, eukalipt limoni, citronella, livando, limon dhe vitamin E. Provuar që ofron mbrojtje efektive kundër pickimit të mushkonjave për disa orë. Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm. Me përbërje të lehtë dhe aromë të këndshme bimore. Për të rriturit dhe fëmijët mbi moshën 3 vjeç.

In stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Aromatic insect repellent spray based on Herbal aromatic oils. With eucalyptus oils, lemony eucalyptus, citronella, lavender, lemongrass and vitamin E. Proven as providing effective protection against mosquitos bites for several hours. For indoor and outdoor use. With light texture and pleasant herbal scent. For adults and children over the age of 3 years old.

My Cart
Wishlist
Recently Viewed
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categories