Sekreti i Poligonumit

Poligonum është një lloj i larmishëm i bimëve të lulëzuara mes hikërrorit dhe thurëzave që rriten në rajone të ulta veriore si rajoni i Galilesë së Izraelit. Zakonisht, poligonum gjendet në të gjithë botën, nga Azia në Amerikën e Veriut. Moraz Medical Herbs, përdorë ekstraktin nga një poligon shumë specifik që është unik në rajonin e Galilesë të Izraelit në produktet e tyre kozmetike për shkak të përbërësve natyralë antioksidantë dhe antibakterialë.

Arsyeja që poligonium nga Izraeli është aq popullor për kujdesin e lëkurës, qoftë për trupin apo për fytyrën, janë vlerat më të larta ushqyese që lidhen me klimën, atmosferën dhe mineralet unike që i atribuohen tokës Galileane. Ky është i njëjti koncept pas shijes dhe aromës unike që lidhet me rrushin e verës të rritur në rajonet e famshme të verës rreth Mesdheut. Në këtë frymë, poligonumi Galilean është korrur nga toka unike dhe e pasur.

Kur aplikohet përmes serumeve dhe kremrave, poligonum ka aftësi të fuqishme anti-inflamatore që promovojnë qetësimin e lëkurës së dëmtuar nga dielli dhe radikalet e lira që shkaktojnë një sërë sëmundjesh të lëkurës. Bima Galileane ka cilësi të fuqishme kundër plakjes që ndihmojnë në rivendosjen e elasticitetit dhe butësisë së lëkurës. Poligonum gjithashtu është treguar të zvogëlojë dëmtimin e lëkurës nga: plagët, flluskat, skuqjet, thatësira, carjet, kruajtjet dhe irritimet.

Dhe pse lloje të poligonumit gjenden në të gjithë botën, lloji që rritet në Izrael mendohet të ketë veti më të larta shëruese sesa llojet e tjera. Kjo është kryesisht për shkak të klimës, atmosferës dhe mineraleve në tokën e Galileas.

Çfarë e bën poligonum kaq të shkëlqyeshëm për lëkurën tuaj? Poligonum është i pasur me flavonoide, një fitonutrient i fuqishëm që është edhe një antioksidant dhe një anti-inflamator.

8 sekret se si të përdorni xhelin Aloe Vera
Efektet Qetësuese të Kamomilit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories