• Lotus Renew Cream 22.00

  Përmban ekstrakt zambaku uji (1,000 ppm) që mbron lëkurën, duke e bërë atë një lëkurë vitale dhe të ushqyer. Përmban vajra esencial me origjinë bimore, pa aroma artificiale, për ta bërë lëkurën tuaj më të shëndetshme. Ka kaluar testet kundra irritimit të lëkurës.

  Si t’a përdorni:  Në hapin e fundit të kujdesit për lëkurën, merrni një sasi të përshtatshme dhe shpërndajeni në mënyrë të barabartë në lëkurë.

  In stock

 • Lotus Renew Emulsion 21.00

  Përmban ekstrakt zambaku uji (800 ppm) që mbron lëkurën, duke e bërë atë një lëkurë vitale dhe të ushqyer. Përmban vajra esencial me origjinë bimore, pa aroma artificiale, për ta bërë lëkurën tuaj më të shëndetshme. Ka kaluar testet kundra irritimit të lëkurës.

  Si ta përdorni: Pasi të përdorni tonerin, merrni një sasi të përshtatshme dhe vendoseni në të gjithë fytyrën.

  In stock

 • Lotus Renew Toner 21.00

  Përmban ekstrakt zambaku uji (800 ppm) që mbron lëkurën, duke e bërë atë një lëkurë vitale dhe të ushqyer. Përmban vajra esencial me origjinë bimore, pa aroma artificiale, për ta bërë lëkurën tuaj më të shëndetshme. Ka kaluar testet kundra irritimit të lëkurës.

  Si ta përdorni: Pas pastrimit, merrni një sasi të përshtatshme dhe vendoseni në të gjithë fytyrën dhe lëreni të përthithet.

   

  In stock

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories