Michel Mercier Girlie Brush Marshmallow for Normal hair -Purple

11.00

Furçat Michel Mercier janë krijuar veçanërisht për të zgjidhur flokët tuaj. Janë të lehta, pa dhimbje dhe sigurojnë kujdesin më të mirë të flokëve. Ekziston një furçë e personalizuar për çdo lloj flokësh. Ideale për të gjitha moshat, të rriturit dhe fëmijët. Fleksibiliteti i kunjave është i ndryshëm për çdo lloj flokësh:

Flokë Normal – Fleksibël

Furçat kanë 428 kunja me 32 lartësi të ndryshme për të ushtruar presionin e duhur në flokët tuaj. Furça masazhon butësisht lëkurën e kokës, duke stimuluar qarkullimin e gjakut.

Out of stock

  ... people are viewing this right now

  Share

Furçat Michel Mercier janë krijuar veçanërisht për të zgjidhur flokët tuaj. Janë të lehta, pa dhimbje dhe sigurojnë kujdesin më të mirë të flokëve. Ekziston një furçë e personalizuar për çdo lloj flokësh. Ideale për të gjitha moshat, të rriturit dhe fëmijët. Fleksibiliteti i kunjave është i ndryshëm për çdo lloj flokësh:

Flokë Normal – Fleksibël

Furçat kanë 428 kunja me 32 lartësi të ndryshme për të ushtruar presionin e duhur në flokët tuaj. Furça masazhon butësisht lëkurën e kokës, duke stimuluar qarkullimin e gjakut.

 

The Michel Mercier Detangling Brushes are especially designed to untangle your hair. It is easy, painless and ensures best hair care. There’s a customized brush for any hair type. Ideal for all ages, adults and kids. he flexibility of the bristles is different for each type of hair:

Normal Hair – Flexible Bristles

The brushes have 428 bristles with 32 different heights to apply the correct pressure to your hair. There are 16 different widths and diameters of bristles for healthy and shiny hair. The rounded bristles gently massage the scalp, stimulating blood circulation.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Michel Mercier Girlie Brush Marshmallow for Normal hair -Purple”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories