Snail Solution Skin Booster

32.00

Solucionin i kërmillit është një linjë e përqendruar e kujdesit që përmban filtra të sekretimit të kërmillit që gjenden në natyrë, të cilët aktivizojnë lëkurën e stresuar duke e bërë lëkurën më të shëndetshme dhe me shkëlqim. Ky toner ka një funksion forcues që qetëson lëkurën e ashpër me 80% filtrat të sekretimit të kërmillit dhe ruan ekuilibrin e lagështisë së lëkurës duke krijuar një film hidratimi. Ai i jep shkëlqim lëkurës dhe zvogëlon rrudhat. Emulsion me tëksturë të lëngshme për të gjitha llojet e lëkurës. Redukton skuqjen dhe heq qelizat e vdekura. Solucioni i kërmillit ushqen lëkurën deri në të thellësi dhe ndihmon në përshpejtimin e rigjenerimit për një lëkurë më elastike dhe me shkëlqim. Ekstrakti i vaniljes ka antioksidantë shkëlqyes që i japin lëkurës një shkëlqim rinor.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Solucionin i kërmillit është një linjë e përqendruar e kujdesit që përmban filtra të sekretimit të kërmillit që gjenden në natyrë, të cilët aktivizojnë lëkurën e stresuar duke e bërë lëkurën më të shëndetshme dhe me shkëlqim. Ky toner ka një funksion forcues që qetëson lëkurën e ashpër me 80% filtrat të sekretimit të kërmillit dhe ruan ekuilibrin e lagështisë së lëkurës duke krijuar një film hidratimi. Ai i jep shkëlqim lëkurës dhe zvogëlon rrudhat. Emulsion me tëksturë të lëngshme për të gjitha llojet e lëkurës. Redukton skuqjen dhe heq qelizat e vdekura. Solucioni i kërmillit ushqen lëkurën deri në të thellësi dhe ndihmon në përshpejtimin e rigjenerimit për një lëkurë më elastike dhe me shkëlqim. Ekstrakti i vaniljes ka antioksidantë shkëlqyes që i japin lëkurës një shkëlqim rinor.

Snail solution is a concentrated care line that contains snail mucus filtrate found in nature, which energizes stressed skin helps make skin healthier and more glossy. This toner has a boosting function that soothes rough skin with 80% snail mucus filtrate and maintains moisture balance of the skin by creating a moisture film. It brightens the skin and reduces wrinkles. Liquid type emulsion for face for all skin types. Reduces redness and removes dead cells. Snail Solution provides skin with deep nourishment and helps boost regeneration for radiant and supple skin.  Vanilla Bean Extract delivers brightening antioxidants providing skin with a youthful glow.

 

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Snail Solution Skin Booster”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category: Tag:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories