Real Squeeze Aloe Vera Air Mist

16.00

Sprajti Real Squeeze Aloe Vera Air Mist përmban Aloe Vera Kaliforniane për të hidratuar lëkurën. Sprajt me ekstrakt 99% Aloe Vera është super i imët dhe nuk përmban grimca të mëdha. Përmban ekstrakt të pemës së çajit për të shtypur sekretimin e sebumit gjatë verës dhe siguron hidratim të thellë për të lehtësuar lëkurën e thatë dhe për të rregulluar teksturën e ashpër në gjitha stinët. Nxit prodhimin e kolagjenit dhe forcon prodhimim e qelizave për të rigjeneruar shpejt lëkurën e dëmtuar. Promovon rigjenerimin e qelizave të lëkurës, mbron pigmentimin e melaninës dhe ka efekt në përmirësimin e tonit të lëkurës me anë të përbërësve AHA.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Sprajti Real Squeeze Aloe Vera Air Mist përmban Aloe Vera Kaliforniane për të hidratuar lëkurën. Sprajt me ekstrakt 99% Aloe Vera është super i imët dhe nuk përmban grimca të mëdha. Përmban ekstrakt të pemës së çajit për të shtypur sekretimin e sebumit gjatë verës dhe siguron hidratim të thellë për të lehtësuar lëkurën e thatë dhe për të rregulluar teksturën e ashpër në gjitha stinët. Nxit prodhimin e kolagjenit dhe forcon prodhimim e qelizave për të rigjeneruar shpejt lëkurën e dëmtuar. Promovon rigjenerimin e qelizave të lëkurës, mbron pigmentimin e melaninës dhe ka efekt në përmirësimin e tonit të lëkurës me anë të përbërësve AHA.

 

Our Real Squeeze Aloe Vera Air Mist contains California Aloe Vera which hydrates and moisturises skin. Super fine non-aerosol mist with 99% Aloe Vera Leaf extract. Contains tea tree extract to suppress sebum secretion in summer and provides deep moisture to relieve dry skin and fix rough makeup for all seasons. Promotes collagen production and strengthens cell regeneration to restore damaged skin quickly. Promotes skin cell regeneration, protects melanin pigmentation and has effect of improving skin tone with the addition of AHA ingredients.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Real Squeeze Aloe Vera Air Mist”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category: Tag:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories