Polynesia Lagoon Water Hydro Essence

15.00

Esenca hidro-hidratues e linjës Polynesia Lagoon është një dush i vërtetë tropikal për lëkurën e thatë dhe të lodhur. Ajo mbush edhe shtresat më të thella të lëkurës për një kohë të gjatë, ringjallë lëkurën e pajetë dhe energjizon çdo qelizë. Esenca ka një periudhë të zgjatur veprimi. Efekti vihet re pas aplikimit të parë dhe nuk përfundon menjëherë. Linja rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të dehidratuar, por është gjithashtu e përshtatshme për lëkurën e kombinuar.

Si t’a përdorni: Vendosni esencën në fytyrën tuaj dhe pas 15 minutash, vazhdoni me kremin.

In stock

+
  ... people are viewing this right now

  Share

Esenca hidro-hidratues e linjës Polynesia Lagoon është një dush i vërtetë tropikal për lëkurën e thatë dhe të lodhur. Ajo mbush edhe shtresat më të thella të lëkurës për një kohë të gjatë, ringjallë lëkurën e pajetë dhe energjizon çdo qelizë. Esenca ka një periudhë të zgjatur veprimi. Efekti vihet re pas aplikimit të parë dhe nuk përfundon menjëherë. Linja rekomandohet për lëkurë të thatë dhe të dehidratuar, por është gjithashtu e përshtatshme për lëkurën e kombinuar.

Si t’a përdorni: Vendosni esencën në fytyrën tuaj dhe pas 15 minutash, vazhdoni me kremin.

 

The hydro-moisturizing essence of the Polynesia Lagoon series which is a real tropical shower for dry and tired skin. It saturates even the deepest dermal layers of the skin for a long time, restores the lifeless skin, and energize every cell. Essence has a prolonged period of action. The effect is noticeable immediately after the first application and doesn’t end simultaneously. The line is recommended for dry and dehydrated skin, but it’s also suitable for the combination skin.

HOW TO USE: Apply the essence to your face and after 15 minutes, follow up with the cream.

Based on 0 reviews

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Be the first to review “Polynesia Lagoon Water Hydro Essence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Write a review

Reviews

There are no reviews yet.

Category:
Close My Cart
Close Wishlist
Close Recently Viewed
Close
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Close
Categories